Willem II eredivisie

Willem II promoveert naar de eredivisie

Willem II speelt volgend jaar in de eredivisie. Een 1-1 gelijkspel uit bij FC Dordrecht bleek voldoende voor rechtstreekse promotie.

Willem II kende in Zuid-Holland een hele lastige avond bij de nummer vier FC Dordrecht wat in de eerste helft via ’t Zand op een 1-0 voorsprong was gekomen.

In de tweede helft verhoogde Willem II de druk op Dordrecht en kreeg het enorme kansen op de gelijkmaker maar de bal wou niet in het doel. Zelfs vanaf 11 meter lukte het niet want topscoorder zag zijn penalty gekeerd worden.

De wedstrijd in Dordrecht leek verloren, maar good-old Michael de Leeuw kopte in de derde minuut van de blessuretijd Willem II op gelijke hoogte en daarmee keren de Tilburgers na twee seizoenen weer terug in de eredivisie.