Willem II - Roda JC 2024

Roda JC wint topper in KKD van Willem II

Roda JC heeft vrijdagavond in de KKD de topper tegen koploper Willem II weten te winnen. Roda JC zegevierde met 2-3 in Tilburg.

Roda JC opende in Tilburg sterk want al in de negende minuut viel de 0-1 via Pena Zauner. Toch wist Willem II de rug daarna snel te rechten want via Hilterman en Schouten wist het een 2-1 ruststand op het scorebord te zetten.

In de tweede helft kwam Roda JC in de 65ste minuut weer op gelijke hoogte via Sejk. De wedstrijd leek in 2-2 te gaan eindigen, maar vijf minuten voor tijd maakte Daneels de 2-3 en gingen de drie punten mee naar Kerkrade.

Ondanks de nederlaag blijft Willem II koploper met 57 punten uit 27 wedstrijden. Roda JC komt dichterbij en blijft tweede met 53 punten.